SAMSUN / TERME - İ.T.O. ŞEHİT KİBAR KORHAN KOÇ ORTAOKULU

Nis

Deprem sonrası Hatay dan Okulumuza nakil gelen 6-B sınıfı öğrencimiz Selahattin Efe GÜNERİ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğunda yerini aldı.

Nis

Okulumuz öğrencilerinden Sena PATAN adlı öğrencimiz İlçe de okuma yarışmasında derece alarak bizleri gururlandırdı. Öğrencimize başarılarının devamını dileriz.

Nis

Terme de Kütüphaneden en çok kitap okuyan öğrenci ödülünü alarak bizi mutlu eden Zeynelabidin ERGEÇ  adlı öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Terme ilçe halk kütüphanesi tarafından  kütüphaneler haftasında düzenlenen ortaokullar arası kitap okuma yarışmasında 45 günde 68 kitap okuyarak birinci olan İto Şehit Kibar Korhan Koç Ortaokulu 5-A sınıfı öğrencisi Zeynel Abidin ERGEÇ ‘e belgesi ve ödülü takdim edildi.

Mrt

Okulumuzda giriş bölümüne Ramazan ayı koridoru yaptık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrenci arkadaşlara teşekkürler.

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma Haftası ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Ara

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EKİBİNDEN OKULUMUZA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ara

ANAFINISI ÖĞRETMENİMİZ MERVE MUTLU ÖNCÜLÜĞÜNDE YERLİ MALI HAFTASI KUTLAMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

Ara

GÜNEBAKAN OKULLAR PROJESİ KAPSAMINDA KARDEŞ OKULUMUZ CUMHURİYET M.T.A.L İDARE VE ÖĞRETMENLERİNE ZİYARETTE BULUNDUK.