SAMSUN / TERME - İ.T.O. ŞEHİT KİBAR KORHAN KOÇ ORTAOKULU

Okulumuzda yapılan Cuma günü öğleden sonraki etkinliklerden kareler.

İTO Şehit Kibar Korhan Koç Ortaokulundan Selamlar.....

Şbt

Okulumuzda Okusam Projesi ve Dilimizin Zenginlikleri Projesi için yapılan Çalışmalar.

Şbt

Ock

Okulumuzda Etinlik haftası kapsamında öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımızla beraber ;

Sınıflar arası bilgi yarışması,

Kızlar çuval yarışı, Erkekler çuval yarışı,

Kızlar yumurta yarışı, Erkekler yumurta yarışı düzenlendi.

Ock

Mübarek 3 aylar başlangıcı olan Regaib Kandilimiz mübarek olsun.

Ara

Her hafta Cuma günü okulumuz öğrencilerinden en başarılarının seçilip törende alkışlatılması etkinliğimize devam ediyoruz. Bu hafta da alkışlanan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Okulumuzda İnsan Hakları ve Demokrasi haftası için program yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkürler.

Ara

Bu hafta da alkışlanan arkadaşlarımızı unutmadık.

Ara

İlçemzde devam eden ortaokullar arası futbol turnuvasında bu hafta Ulviye Kır Ortaokulu ile maçımızı yaptık.

Maç Sonu:   Ulviye Kır                                                  :3

İto Şehit Kibar Korhan Koç Ortaokulu         :1

Ara

İlçemizde Ortaokullar arasında yapılan futbol turnuvasında takımımız Cumhuriyet Orta okulu ile karşılaşmış maç sonunda 4-4 skorla berabere baçı bitirmiştir. Başarılar Çocuklar.

Ara

Cuma namazına giden öğrencilerimize namaz sonrası meyve suyu ve simit dağılıtıldı.

Ara

Samsun genelinde başlatılan OKUSAM Projesi kapsamında başlattığımız Evde de okuyorum Etkinliği öğrencilerimiz tarafından çok sevildi ve katılım üst düzeyde olarak devam ediyor .

Kas

Samsun üniversitesi mühendislik fakültesi öğretim görevlisi yar.doç.dr Abdulvahap Çakmak tarafından Tübitak bilim söyleşileri projesi kapsamında program gerçekleştirilmiştir